Verolift

Onze lift, uw comfort

Onderhoud/herstellingen
09 220 79 78 (24/24)

Home Nieuws Verolift bestaat meer dan 20 jaar!
Verolift, 20 jaar kwaliteitsliften!

Verolift bestaat meer dan 20 jaar!

Donderdag 18/1/18 was het zo ver: Verolift bestaat dag op dag 20 jaar!

Het begon allemaal in januari 1998 toen Gennaro Verrone zijn eigen bedrijf van liften oprichtte. Iets later, in augustus 1998 stapte zijn zoon Françis mee in het bedrijf. Samen bundelden ze hun krachten om van Verolift een kwaliteitsbedrijf voor liften uit te bouwen.

Gedurende 20 jaar heeft Verolift telkens stappen in groei gekend. Telkens op een gestructureerde en gezonde manier. Op heden telt Verolift meer dan 30 werknemers en streven we meer dan ooit naar verdere groei met eigen werknemers in een dynamische onderneming met familiaal karakter.

Samen met alle ervaren werknemers, zowel arbeiders, bedienden en zaakvoerders staat Verolift elke dag klaar om de vele klanten de beloofde kwaliteit, comfort en service af te leveren voor hun lift. Vanaf dag 1 bij de oprichting van Verolift is dit altijd het doel geweest: geen no-nonsense maar kwaliteitsliften afleveren met een sterke service op alle vlakken: van informatie tot verkoop over onderhoud tot herstelling.

Wij danken onze klanten, architecten, aannemers… voor het gestelde vertrouwen!

Speciale dank aan ons personeel dat elke dag klaar staat om hun job uit te voeren en samen het warme nest bij Verolift te vormen en te koesteren.

Maak een afspraak of vraag uw offerte!

Contacteer ons