Verolift

Onze lift, uw comfort

Onderhoud/herstellingen
09 220 79 78 (24/24)

Home Nieuws Verolift blijft werken achter gesloten deuren
  • Verolift blijft werken achter gesloten deuren

Verolift blijft werken achter gesloten deuren

VEROLIFT blijft trouw aan zijn doel: de klant ontzorgen onder deze moeilijke omstandigheden door een topservice aan te bieden op elk vlak. Uiteraard op een veilige manier, gezondheid primeert op alles.

We willen jullie informeren dat Verolift operationeel blijft en nog steeds aan jullie vragen kan voldoen, mits naleving van de opgelegde voorwaarden.

We stellen de veiligheid en gezondheid van onze medewerkers voorop en hebben daarom de nodige aanpassingen gedaan conform de federale maatregelen (geen extern bezoek, bijkomende hygiëne, voldoende afstand, ...).

Advies en verkoop projecten

Wij blijven werken, weliswaar achter gesloten deuren en met respect voor ieders veiligheid. Verolift draagt persoonlijk contact hoog in het vaandel, maar we kunnen nu even niemand meer ontvangen in onze showroom. Toch doen we er alles aan om onze diensten even persoonlijk en kwalitatief te houden, beloofd!

Onze website krioelt van de informatie, maar heb je toch vragen over een type lift of andere vragen, aarzel niet om contact op te nemen.

U kan ons team voor advies en verkoop contacteren per mail, telefonisch of via videocall om al jullie vragen en wensen te beantwoorden. 
Voor algemene vragen kan u ons bereiken op het algemeen nummer: +32 (0)9 220 79 78 of via e-mail op info@verolift.be

Onderhoud en dépannages 24/7

Onze techniekers blijven zorgen voor het onderhoud van uw lift en staan ter beschikking voor dépannages 24/7.

Alle geplande afspraken gaan door en er kunnen nog steeds afspraken gemaakt worden. VEROLIFT zijn focus is gericht op de veiligheid en gezondheid van uzelf en onze techniekers. We kunnen dit alleen waarmaken als iedereen hieraan meewerkt. 

We blijven 24/7 bereikbaar op het nr op +32 (0)9 220 79 78

Levering, installatie en keuring van de liften 

Voorlopig blijven we operationeel voor de levering en installatie van de liften waar de veiligheid van onze mensen gegarandeerd is. U ontvangt voor de opstart van de levering en installatie onze voorschriften zodat alles op een veilige manier kan uitgevoerd worden. Enkel op die manier kunnen de opgelegde maatregelen van de overheid én de veiligheid gegarandeerd worden.

Draag zorg voor elkaar

Het is onze hoogste prioriteit om de gezondheid en veiligheid van onze medewerkers, klanten en families te waarborgen. Uiteraard volgen we de situatie verder op en zullen we hierover ook communiceren in geval van wijzigingen opgelegd door de overheid. We willen in deze moeilijke periode nog steeds een betrouwbare partner zijn maar plaatsen daarbij de gezondheid centraal. Draag zorg voor elkaar...wees wijs...hou het veilig!

Zorg goed voor jezelf en elkaar,
Het Verolift-team

Maak een afspraak of vraag uw offerte!

Contacteer ons