Verolift

Verwacht meer lift.

Referenties

Home referenties Renovatie met slim vakmanschap

Renovatie met slim vakmanschap

Een historisch pand in het mooie Brugge was dringend toe aan een grondige renovatie. Het werd opgekocht door een bouwheer die het gebouw van kop tot teen opknapte. De woning telt vier verdiepingen en dus besloot hij Verolift te contacteren om een huislift te plaatsen.

Een oud gebouw, dat betekent vaak veel kleine kamers en dat was hier niet anders. De schachtbreedte was wel heel smal. Hier werd gekozen voor de K-Motion met met beperkte liftput en schachtkop. Door slim vakmanschap slaagde Verolift er toch in een brede ingang te voorzien door te werken met driedelige deurpanelen.

De lift moest aansluiten op de rest van het interieur. Zo loopt het parket bijvoorbeeld door tot in de lift en de deurkaders werden in dezelfde kleur als de muur geschilderd. De kooi werd gelakt volgens de kleurkeuze van de bouwheer. 

Het gebouw is er uiteindelijk heel knap komen uit te zien. Een project waar moderniteit en geschiedenis hand in hand gaan. Een liftrealisatie waar we van a tot z moesten meedenken om ervoor te zorgen dat de lift in de krappe ruimte paste én perfect in het geheel opgaat en, vooral, waar we met heel veel trots op terugkijken.

Maak een afspraak of vraag uw offerte!

Contacteer ons