Verolift

Verwacht meer lift.

U bent architect, syndicus, bouwpromotor...?

Home U bent architect, syndicus, bouwpromotor...?

​Architecten

Als architect krijgt u regelmatig de vraag om een lift te voorzien? U heeft vragen hoe dit toe te passen en waarmee u allemaal rekening moet houden? Wij beschikken over een heel groot gamma liften en ons technisch team helpt u graag verder bij het kiezen van de juiste lift voor uw project.

Voordelen voor architecten
  • Een heel extensief gamma: enorm veel types liften met heel flexibele maatvoering, veel toegangsmogelijkheden, een hele resem afwerkingen en opties
  • Onze liften vormen een harmonieus geheel met uw gebouw.
  • Iets speciaals in gedachten? Hierin blinkt Verolift echt uit! We hebben reeds vele liften geplaatst met speciale afwerkingen. Vraag gerust naar voorbeelden!
  • Know-how en technische ondersteuning: ons ervaren team helpt u verder met elke vraag die u heeft.
  • Duidelijke en heldere offerte: elke offerte is een aparte calculatie en op maat volgens bespreking

Bel voor een afspraak 09 240 15 60 of gebruik ons contactformulier

Bouwpromotoren

Bent u een bouwpromotor die zich richt op kwaliteitsbouw? Zoek niet verder. Verolift plaatst steeds liftinstallaties van de hoogste kwaliteit. Liften moeten immers jaren meegaan. Wij begrijpen dat prijs belangrijk is, maar kwaliteit van de lift in zijn geheel en de onderdelen apart èn een sterke service is dat evenzeer. Een liftinstallatie van Verolift zal jaren comfortabel meegaan.

Ons eigen, gekwalificeerd personeel plaatst en onderhoudt de liften. Voor herstellingen kunt u eveneens de klok rond, 7 dagen in de week, het hele jaar bellen. Ons personeel is beleefd en ze werken proper, het enige wat u zult merken als we zijn langs geweest, is een perfect werkende lift!

Heeft een vraag of wenst u een afspraak?

Bel vrijblijvend 09 240 15 60 of gebruik ons contactformulier

Syndici

Een syndicus is een belangrijke schakel in de VME van het gebouw. Als syndicus krijgt u ook te maken met het onderhoud en de modernisering van liften. Verolift beschikt over een eigen afdeling voor herstellingen en onderhoud en ook een afdeling voor de modernisering van liften.

Bel voor een afspraak 09 240 15 60 of gebruik ons contactformulier

Maak een afspraak of vraag uw offerte!

Contacteer ons