Verolift

Verwacht meer lift.

Onderhoud en Service 24/24

Home Onderhoud en Service 24/24

Liften zijn niet weg te denken uit onze huidige samenleving

Veel mensen gebruiken ze, meer nog: sommigen zijn er zelfs afhankelijk van. Het periodiek onderhoud van uw lift garandeert een hogere gebruiksveiligheid, 100% beschikbaarheid en een optimale werking van uw lift. Van zodra uw lift onderhouden wordt geniet u van een permanente storingsdienst, 24 uur per dag, 365 dagen per jaar. De kwaliteit van het onderhoud van uw lift is heel belangrijk voor ons en dragen we hoog in het vaandel. 

We beschikken over een volledig uitgerust magazijn, dit draagt er toe bij dat wij beschikken over een ruime voorraad wisselstukken. Mocht een wisselstuk niet ter beschikking zijn dan zorgt een uitgebreid netwerk van leveranciers en specialisten voor een snelle service. Ons personeel wordt goed en veelzijdig opgeleid, zo zijn ze steeds op de hoogte van de nieuwste ontwikkelingen.

Topservice dankzij Smart Distance Control!

Is de sturing van uw lift voorzien van Smart Distance Control dan kunnen onze mensen vanop afstand eventuele onregelmatigheden herkennen en zo mogelijk onmiddellijk oplossen. Bij een defect wordt Verolift automatisch verwittigd. Bepaalde aanpassingen zoals deurtijden, lichttijden... kunnen we vanop afstand aanpassen om zo uw gebruikscomfort snel te optimaliseren. Dankzij onze topservice wordt u sneller geholpen en beperken we een eventuele storingstijd tot een minimum! 

Beter voorkomen dan genezen!

Kortom met preventief onderhoud vermijdt u onnodige herstellingen en kosten. Problemen kunnen we in een vroeg stadium opsporen en in de kiem smoren.

Verminderd periodieke keuring dankzij ISO 9001 certificaat

Het onderhoud van uw lift is een wettelijke verplichting (behalve voor onze huisliften), met een minimum van twee periodieke onderhoudsbeurten. Het aantal onderhoudsbeurten is afhankelijk van het type gebouw en aantal stopplaatsen.

Dankzij het ISO 9001 kwaliteitscerticaat kunnen we het aantal verplichte keuringen reduceren van 4 naar 2 per jaar. Dit certificaat garandeert ook een werkwijze waarbij kwaliteit, veiligheid, comfort en betrouwbaarheid centraal staan.

 

Maak een afspraak of vraag uw offerte!

Contacteer ons