Verolift

Verwacht meer lift.

Referenties

Home referenties Stadhuis Diksmuide

Stadhuis Diksmuide

Het stadhuis van Diksmuide is een architecturaal pareltje. Het heeft zijn plaats op de Unesco werelderfgoedlijst meer dan verdiend! Onlangs werd het volledige gebouw met veel respect en liefde gerestaureerd. Hierbij werd ook gekeken naar de behoeftes van deze tijd. Een lift, toegankelijk voor rolstoelgebruikers, kon niet ontbreken. 

Het was een ware eer om onze schouders onder dit project te zetten, maar het was in geen geval een routineklus: om het uitzicht van de traphal te bewaren, moest de lift zo transparant mogelijk zijn. De geleiding van de lift kon dus slechts langs één zijde. Bovendien bedroeg de beschikbare breedte in de liftschacht amper 155 cm! De afwerking is op maat (bepaald door ONO architectuur) en ook het stroomverbruik moest laag liggen.

Geen gemakkelijke klus, maar samen met ONO architectuur zochten en vonden we een geschikte oplossing. De uitvoering van de werken gebeurde samen met Artes-Depret. 

Maatwerk met oog voor detail, liften buiten het standaardsegment… Hierin blinkt Verolift uit. Onze specialiteit en expertise kwamen bij dit project goed van pas!

Het stadhuis heeft met deze uitgebreide restauratie de prijs Wivina Demeester voor Excellent Bouwheerschap 2016 gewonnen. Een welgemeende proficiat aan alle betrokken partijen!

Maak een afspraak of vraag uw offerte!

Contacteer ons