Verolift

Verwacht meer lift.

Referenties

Home referenties Huislift met sober design

Huislift met sober design

De architecten van Schellen kloppen regelmatig aan bij Verolift. Door deze jarenlange samenwerking weten ze perfect wat ze kunnen verwachten van Verolift, en bepalen we samen wat het beste voor de klant is. In dit geval besloten we een K-Motion huislift met gearless aandrijving te voorzien. Een gearless aandrijving is een systeem met een permanente magneetmotor in de schachtkop. Hierdoor ligt het stroomgebruik nog lager dan bij de hydraulische versie. De hijskabels zijn voorzien van een polyurethaancoating, wat zorgt voor een muisstille rit.

Een huislift wordt in steeds meer woningen geplaatst en daarom is het belangrijk dat die op een esthetische manier geïntegreerd wordt. Er werd gekozen voor een onopvallende look, waardoor de lift bijna onzichtbaar opgaat in de muur. Ook binnenin de lift werd er gekozen voor soberheid: inox wanden, een vloer in linoleum en een zwart plafond. Een standaarduitvoering, maar perfect passend in het concept van de woning.

Daarnaast bevat deze huislift alle technische snufjes die de K-Motion kenmerken: een fotocelgordijn, ledstrip die oplicht bij het in- en uitstappen, een communicatiesysteem en meer. Zo is de klant levenslang verzekerd van een vlotte en veilige rit.

Maak een afspraak of vraag uw offerte!

Contacteer ons